Vi søker en vinkyndig restaurantsjef hos Til Elise
Til Elise Fra Marius
Nesnaveien 1083, 8725 RANA
30. januar 2025
Om stillingen
Vi søker en vinkyndig restaurantsjef
Midt blant imponerende fjorder og bakketopper på Helgeland, kun 25 minutter fra Mo i Rana, finner du Utskarpen – en internasjonalt anerkjent og prisvinnende lite hotell med navn Til Elise Fra Marius.
Ansvar og arbeidsoppgaver:
Hovedmålet som restaurantsjef vil være å øke kvaliteten på servering, vinkart, alkoholfrie alternativer (hjemmelaget juicer) og drinker. Videre har man ansvar for økning av omsetningen i restauranten og bruke tiden effektivt til gjestebehandling og utvikling av bedriften.
Som restaurantsjef må man daglig ta initiativ og dra bedriften videre i en god retning sammen med Elise og Marius.
Restaurantsjefen er en av våre viktigste stillinger, da gjestene får sitt førsteinntrykk og mye av den direkte kontakten.
God kjennskap til historie, visjon og strategi er selvfølgelig, samt å presentere plassen til alle gjester i henhold til vårt konsept. Til Elise Fra Marius skal være en Matopplevelse og ikke bare en middag, da er historiefortellingen og det lille ekstra ekstremt viktig og noe alle våre gjester skal få oppleve.
Du må kunne:
Jobbe selvstendig
Være somelier eller ha utfyllende vinkunnskap.
Formell utdanning er ikke nødvendig, men solid vinkompetanse og lidenskap for kvalitet er avgjørende.
Ønske om å jobbe i team.
Være glad i vår bransje, og å gi en god service.
God faglig tyngde som servitør
Være glad i kontroll og takle høyt arbeidstempo
Engasjert og strukturert
Om deg
Som vår nye restaurantsjef vil du spille en nøkkelrolle i å utvikle restaurantopplevelsen vår videre. Dine ansvarsområder vil omfatte:
Service i restauranten.
Ansvar for bryllup og større arrangement i vår Låve på sommerstid.
Videreutvikle vinkjelleren i samarbeid med Marius og Elise.
Lage vinkombinasjoner og alkoholfrie alternativer til menyen.
Planlegging av aperitiffer, digestifs og andre drikker egnet for god mat.
Opplæring av servicepersonell og bygging av et sterkt ekstra team.
Håndtering av administrative oppgaver som kassaoperasjoner, lagerstyring og kostnadsstyring.
Bistå med drift av bedriften, der det er behov og naturlig.
Inn- og utsjekking av overnattingsgjester i restauranten.
Vi søker etter noen som brenner for gjestfrihet, har stor kunnskap om vin og er ivrige etter å skape minneverdige opplevelser for våre gjester.
Inspirerende arbeidsmiljø, på Helgelands kysten.
Arbeidsplan: 4 dager kveldstjeneste og 1 dagvakter per uke.
Ferie og års kalender planlagt i godt tid.
Startdato: Ideelt sett midten av mai, senest 20 mai 2024.
Varighet: Juni til desember 2025, med mulighet for forlengelse og fast ansettelse.
Vilkår: Konkurransedyktig lønn og fast stilling på heltid (100%).
Om bedriften
Restauranten
Dette sjarmerende hotellet ligger vakkert til rett ved innsjøen, og tilbyr en av Norges beste matopplevelser.
Egn urtehage og produktene er valgt og håndplukket av Marius fra lokale produsenter. Vi tilbyr en 12-retters meny, "fra beite til bord", en sjelden og unik hjemmelaget gastronomisk opplevelse. På <<Til Elise -- Fra Marius>> tror vi på én enkel sannhet -- at verden er bedre med god mat.
Om fellesskapet
Mens du bor på et lite sted som Utskarpen, vil du oppleve miljøet og menneskene rundt deg som innbydende, energigivende og morsomme. Fellesskapet omfavner mangfold, og vi er stolte ambassadører for hverandre, våre prestasjoner og hverandres ambisjoner. Å rekruttere en ny kollega betyr også en ny venn, et nytt perspektiv og mer talent til samfunnet vårt.
Tittel
Restaurantsjef
Oppstart
2025-05-31
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Vi søker en vinkyndig restaurantsjef
Midt blant imponerende fjorder og bakketopper på Helgeland, kun 25 minutter fra Mo i Rana, finner du Utskarpen – en internasjonalt anerkjent og prisvinnende lite hotell med navn Til Elise Fra Marius.
Ansvar og arbeidsoppgaver:
Hovedmålet som restaurantsjef vil være å øke kvaliteten på servering, vinkart, alkoholfrie alternativer (hjemmelaget juicer) og drinker. Videre har man ansvar for økning av omsetningen i restauranten og bruke tiden effektivt til gjestebehandling og utvikling av bedriften.
Som restaurantsjef må man daglig ta initiativ og dra bedriften videre i en god retning sammen med Elise og Marius.
Restaurantsjefen er en av våre viktigste stillinger, da gjestene får sitt førsteinntrykk og mye av den direkte kontakten.
God kjennskap til historie, visjon og strategi er selvfølgelig, samt å presentere plassen til alle gjester i henhold til vårt konsept. Til Elise Fra Marius skal være en Matopplevelse og ikke bare en middag, da er historiefortellingen og det lille ekstra ekstremt viktig og noe alle våre gjester skal få oppleve.
Du må kunne:
Jobbe selvstendig
Være somelier eller ha utfyllende vinkunnskap.
Formell utdanning er ikke nødvendig, men solid vinkompetanse og lidenskap for kvalitet er avgjørende.
Ønske om å jobbe i team.
Være glad i vår bransje, og å gi en god service.
God faglig tyngde som servitør
Være glad i kontroll og takle høyt arbeidstempo
Engasjert og strukturert
Om deg
Som vår nye restaurantsjef vil du spille en nøkkelrolle i å utvikle restaurantopplevelsen vår videre. Dine ansvarsområder vil omfatte:
Service i restauranten.
Ansvar for bryllup og større arrangement i vår Låve på sommerstid.
Videreutvikle vinkjelleren i samarbeid med Marius og Elise.
Lage vinkombinasjoner og alkoholfrie alternativer til menyen.
Planlegging av aperitiffer, digestifs og andre drikker egnet for god mat.
Opplæring av servicepersonell og bygging av et sterkt ekstra team.
Håndtering av administrative oppgaver som kassaoperasjoner, lagerstyring og kostnadsstyring.
Bistå med drift av bedriften, der det er behov og naturlig.
Inn- og utsjekking av overnattingsgjester i restauranten.
Vi søker etter noen som brenner for gjestfrihet, har stor kunnskap om vin og er ivrige etter å skape minneverdige opplevelser for våre gjester.
Inspirerende arbeidsmiljø, på Helgelands kysten.
Arbeidsplan: 4 dager kveldstjeneste og 1 dagvakter per uke.
Ferie og års kalender planlagt i godt tid.
Startdato: Ideelt sett midten av mai, senest 20 mai 2024.
Varighet: Juni til desember 2025, med mulighet for forlengelse og fast ansettelse.
Vilkår: Konkurransedyktig lønn og fast stilling på heltid (100%).
Om bedriften
Restauranten
Dette sjarmerende hotellet ligger vakkert til rett ved innsjøen, og tilbyr en av Norges beste matopplevelser.
Egn urtehage og produktene er valgt og håndplukket av Marius fra lokale produsenter. Vi tilbyr en 12-retters meny, "fra beite til bord", en sjelden og unik hjemmelaget gastronomisk opplevelse. På <<Til Elise -- Fra Marius>> tror vi på én enkel sannhet -- at verden er bedre med god mat.
Om fellesskapet
Mens du bor på et lite sted som Utskarpen, vil du oppleve miljøet og menneskene rundt deg som innbydende, energigivende og morsomme. Fellesskapet omfavner mangfold, og vi er stolte ambassadører for hverandre, våre prestasjoner og hverandres ambisjoner. Å rekruttere en ny kollega betyr også en ny venn, et nytt perspektiv og mer talent til samfunnet vårt.
Relaterte stillinger
Vi søker en vinkyndig restaurantsjef hos Til Elise
Til Elise Fra Marius
UTSKARPEN
30. januar 2025