Kokk på BrimiBue i Lom
Nye Brimi Bue As
Sognefjellsvegen 13 , 2686 LOM
5. januar 2025
Om stillingen
Vi Søker deg som:
• Motiveres av å skape gode matopplevelser
• Har relevant erfaring
• Er fleksibel og løsningsorientert
• Er ansvarsfull
• Har helst kokkefagbrev
• Prater godt norsk
• Bidrar til et godt arbeidsmiljø
Vi er hjelper deg med å finne buplass i Lom ved behov.
Norsk/skandinavisk språk er foretrukket, men engelsk vil bli vurdert. Søkere som kan jobbe hele hovedsesongen (ca. mai til september/oktober) vil bli favoritisert.
Gode muligheter for forlengelse av kontrakt.
Om bedriften
BrimiBue opna dørene for fyrste gong 17. juni 2017. Da opna vi kun som restaurant, og andre etasje stod tom. I juli 2019 opna vi dørene til enda ein draum vi har hatt, da 14 dobbeltrom stod klare. Vi har brukt lokalt handverk, lokale material og lokale fagfolk. Vi lev for å kunne glede gjestane våre med gode opplevingar.
BrimiBue er drive av Tina Brimi og Dan-Robin Leirvåg, saman med 8-10 heilårstilsette. Tina er dotter til Arne Brimi.
I Lom er det stor forskjell på sesongane. Sommar er hovudsesongen vår, og vinteren er rolegare.
Opningstidene gjennom året forandrar seg difor etter sesong, og vi har stengt i nokre veker i løpet av året.
Tittel
Faglært kokk
Oppstart
2025-05-01
Type engasjement
Sesong
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
2
Kontaktperson
Om stillingen
Vi Søker deg som:
• Motiveres av å skape gode matopplevelser
• Har relevant erfaring
• Er fleksibel og løsningsorientert
• Er ansvarsfull
• Har helst kokkefagbrev
• Prater godt norsk
• Bidrar til et godt arbeidsmiljø
Vi er hjelper deg med å finne buplass i Lom ved behov.
Norsk/skandinavisk språk er foretrukket, men engelsk vil bli vurdert. Søkere som kan jobbe hele hovedsesongen (ca. mai til september/oktober) vil bli favoritisert.
Gode muligheter for forlengelse av kontrakt.
Om bedriften
BrimiBue opna dørene for fyrste gong 17. juni 2017. Da opna vi kun som restaurant, og andre etasje stod tom. I juli 2019 opna vi dørene til enda ein draum vi har hatt, da 14 dobbeltrom stod klare. Vi har brukt lokalt handverk, lokale material og lokale fagfolk. Vi lev for å kunne glede gjestane våre med gode opplevingar.
BrimiBue er drive av Tina Brimi og Dan-Robin Leirvåg, saman med 8-10 heilårstilsette. Tina er dotter til Arne Brimi.
I Lom er det stor forskjell på sesongane. Sommar er hovudsesongen vår, og vinteren er rolegare.
Opningstidene gjennom året forandrar seg difor etter sesong, og vi har stengt i nokre veker i løpet av året.
Relaterte stillinger
Kokk på BrimiBue i Lom
Nye Brimi Bue As
LOM
5. januar 2025