KJØKKENSJEF
Turtagrø Hotel As
, LUSTER
6. januar 2025
Om stillingen
Vi ser etter deg som er en motivert og trygg kjøkkensjef som sammen med Sous Chef, kokk og kjøkkenassistent skal styre kjøkkenet vårt i sesongen 2025.
Du har ansvar for de ansatte i din avdeling og for å motivere og inspirere dine kollegaer. Sammen skal vi skape en fantastisk matopplevelse for våre gjester. Det er gode muligheter for å få tak i unike lokale råvarer. Vi har mange flotte leverandører vi samarbeider med i nærmiljøet.
Hotellet er lokalisert i Turtagrø i Vest Jotunheimen, et godt stykke fra nærmeste tettsted. En må like å bo på fjellet.
Vi stiller med gratis rom og alle måltider for vårt kjøkkenteam.
Ansvar:
Daglig produksjon, a la carte på dagtid og 3 retters middag på kvelden
Passe på at kjøkken, kjøler, frys og matlager er ryddig og rent
Motivere og inspirere ansatte
Kostkontroll
Varetelling
HACCP og IK-mat
Ønska utdanning:
Fagbrev eller annen erfaring som kan tilsvare det samme
Erfaring som kjøkkensjef eller Sous Chef er en fordel
Vi ser etter deg som:
Har en stor lidenskap og interesse for mat
Er utadvendt og service orientert
Vil skape en fantastisk matopplevelse for våre gjester
Har en genuin interesse i å utvikle restauranten
Har god kostnadskontroll
Liker å jobbe i et hektisk miljø
Er løsningsorientert, motivert, kreativ og engasjert
Er opptatt av høy kvalitet i alle aspekt og har et øye for detaljer
Har en evne til å motivere andre ansatte
Har god arbeidsetikk
Er innovativ
Snakker et av de skandinaviske språkene eller flytende engelsk
Har god kjennskap til nordisk mat
Vi tilbyr:
Konkurransedyktige vilkår
Et bra team
Gratis kost og losji
Sesongarbeid mellom 07.04.25 - 17.09.25
Kun søknader med en komplett CV vil bli vurdert
Om bedriften
Turtagrø hotel as ligger 884 m.o.h i Vest Jotunheimen, like ved Rv 55 mellom Lom og Sogndal. Turtagrø ble etablert som et privat hotel i år 1888. Turtagrø og fjellområdet Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge siden de første pionerne startet klatring i fjellene på 1870-tallet.
Turtagrø Hotel er et sesonghotell (åpent påske-medio september), med totalt 114 sengeplasser, og en restaurant med plass til 90 personer. Våre gjester er hovedsakelig fra Norge og kommer til oss for å gå toppturer på ski, klatring, gå fjellturer. I høysesong er vi rundt 20 ansatte. I lavsesong er vi mellom 10-13 ansatte. Gjennomsnittsalderen er ca. 28 år. Vi er et internasjonalt team med ansatte fra hele Europa og mange fra Norge. Vi bor og jobber sammen og vi et godt arbeidsmiljø er noe vi setter høyt. Fleksibilitet og omsorg for hverandre er viktig. Vi har personalbolig med enkeltrom for alle ansatte og disse ligger 30 meter fra hotellet.
Tittel
Kjøkkensjef
Oppstart
2025-04-07
Type engasjement
Sesong
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Vi ser etter deg som er en motivert og trygg kjøkkensjef som sammen med Sous Chef, kokk og kjøkkenassistent skal styre kjøkkenet vårt i sesongen 2025.
Du har ansvar for de ansatte i din avdeling og for å motivere og inspirere dine kollegaer. Sammen skal vi skape en fantastisk matopplevelse for våre gjester. Det er gode muligheter for å få tak i unike lokale råvarer. Vi har mange flotte leverandører vi samarbeider med i nærmiljøet.
Hotellet er lokalisert i Turtagrø i Vest Jotunheimen, et godt stykke fra nærmeste tettsted. En må like å bo på fjellet.
Vi stiller med gratis rom og alle måltider for vårt kjøkkenteam.
Ansvar:
Daglig produksjon, a la carte på dagtid og 3 retters middag på kvelden
Passe på at kjøkken, kjøler, frys og matlager er ryddig og rent
Motivere og inspirere ansatte
Kostkontroll
Varetelling
HACCP og IK-mat
Ønska utdanning:
Fagbrev eller annen erfaring som kan tilsvare det samme
Erfaring som kjøkkensjef eller Sous Chef er en fordel
Vi ser etter deg som:
Har en stor lidenskap og interesse for mat
Er utadvendt og service orientert
Vil skape en fantastisk matopplevelse for våre gjester
Har en genuin interesse i å utvikle restauranten
Har god kostnadskontroll
Liker å jobbe i et hektisk miljø
Er løsningsorientert, motivert, kreativ og engasjert
Er opptatt av høy kvalitet i alle aspekt og har et øye for detaljer
Har en evne til å motivere andre ansatte
Har god arbeidsetikk
Er innovativ
Snakker et av de skandinaviske språkene eller flytende engelsk
Har god kjennskap til nordisk mat
Vi tilbyr:
Konkurransedyktige vilkår
Et bra team
Gratis kost og losji
Sesongarbeid mellom 07.04.25 - 17.09.25
Kun søknader med en komplett CV vil bli vurdert
Om bedriften
Turtagrø hotel as ligger 884 m.o.h i Vest Jotunheimen, like ved Rv 55 mellom Lom og Sogndal. Turtagrø ble etablert som et privat hotel i år 1888. Turtagrø og fjellområdet Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge siden de første pionerne startet klatring i fjellene på 1870-tallet.
Turtagrø Hotel er et sesonghotell (åpent påske-medio september), med totalt 114 sengeplasser, og en restaurant med plass til 90 personer. Våre gjester er hovedsakelig fra Norge og kommer til oss for å gå toppturer på ski, klatring, gå fjellturer. I høysesong er vi rundt 20 ansatte. I lavsesong er vi mellom 10-13 ansatte. Gjennomsnittsalderen er ca. 28 år. Vi er et internasjonalt team med ansatte fra hele Europa og mange fra Norge. Vi bor og jobber sammen og vi et godt arbeidsmiljø er noe vi setter høyt. Fleksibilitet og omsorg for hverandre er viktig. Vi har personalbolig med enkeltrom for alle ansatte og disse ligger 30 meter fra hotellet.
Relaterte stillinger
KJØKKENSJEF
Turtagrø Hotel As
6. januar 2025