LEDIGE STILLINGER I OSLO SOM KONDITOR, SJOKOLADEMAKER eller TOURIER (BAKER) for PASCAL KONDITORI, medlem av RELAIS DESSERT.
Pascal Avd Tollbugata
Tollbugata 11, 0152 OSLO
Over en måned siden
Om stillingen
Pascal Konditori søker motiverte faglært medarbeidere som har erfaring fra fransk konditori/bakeri. Pascal Dupuy åpnet sitt første konditori i Oslo i 1995. Han høster internasjonal anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i Relais Dessert International.
Vi søker deg som er supermotivert for yrket, som har fransk konditorkunst som pasjon, som elsker å lage kaker, bakverk eller sjokolader, som liker å jobbe effektivt og som bidrar til et godt arbeidsmiljø.
Ønsker du å være en del av et innovativt, motivert, strukturert og kreativt team med mulighet for en karriere i et selskapet med effektive arbeidsteknikker og kontinuerlig utveksling for å lære å administrere et laboratorium og en bedrift? Er du i tillegg motivert, brenner for yrket og trives med å jobbe i team? Ta kontakt med: Pascal DUPUY på e-post på: pascal@pascal.no eller tlf: 00 47 90775480
nettside: www.pascal.no
Facebook: pascalkonditori
Dine arbeidsoppgaver:
Konditor: Kun fransk bakverk (utvalg av 16 typer småkaker, desserter, petit fours, mini-panacotta, utvalg av 14 typer makroner, etc.
**Sjokolademaker:**14 typer godteri, 10 typer trøfler, praliner, påskeegg, forskjellige sjokolader, etc.
**Tourier/Baker:**Croissanter, briocher, scones, kjeks, brownies, butterdeig, sandkaker, kakebunn, etc.
Vi tilbyr en spennende, men arbeidskrevende jobb hos Norges beste konditor, en jobb som vil gi deg en arbeidserfaring utenom det vanlige og med mulighet for, på sikt, å kunne lede et av arbeidsteamene.
Vi tilbyr fast kontrakt 5 dager/uke 8 timers arbeidsdag (presisering: sammenhengende dag). 2 fridager/uke (lørdag og søndag) eller (søndag mandag) -- 5 ukers årlig ferie -- Stengt 25. og 26. desember + alle helligdager.
Fremtidsmål: Opprettelse av et 1500 m2 laboratorium utenfor OSLO og opprettelse av flere butikker i og omkring Oslo, samt i de større byene de neste 5 årene.
Om bedriften
PASCAL DUPUY (born 1965 in France) came to Norway as a 21-year-old and started his pastry career at the SAS hotel in Bergen. In 1995, he opened his first patisserie in Oslo. Pascal garners international recognition for his products and is incorporated into the prestigious companie Relais Dessert International which gathers 80 of the best patisseries in the world. Today he has 6 patisseries in the capital of Oslo, 2 patisseries which just have opened in Trondheim and one Ice-kiosk that will open in May in Aker Brygge in Oslo. The company is in continuous development and aims to establish several stores in the outskirts of Oslo as well as in the largest Norwegian cities. A new production is planned to be realized in 2025.
Tittel
Konditor
Oppstart
Etter avtale
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
3
Kontaktperson
Om stillingen
Pascal Konditori søker motiverte faglært medarbeidere som har erfaring fra fransk konditori/bakeri. Pascal Dupuy åpnet sitt første konditori i Oslo i 1995. Han høster internasjonal anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i Relais Dessert International.
Vi søker deg som er supermotivert for yrket, som har fransk konditorkunst som pasjon, som elsker å lage kaker, bakverk eller sjokolader, som liker å jobbe effektivt og som bidrar til et godt arbeidsmiljø.
Ønsker du å være en del av et innovativt, motivert, strukturert og kreativt team med mulighet for en karriere i et selskapet med effektive arbeidsteknikker og kontinuerlig utveksling for å lære å administrere et laboratorium og en bedrift? Er du i tillegg motivert, brenner for yrket og trives med å jobbe i team? Ta kontakt med: Pascal DUPUY på e-post på: pascal@pascal.no eller tlf: 00 47 90775480
nettside: www.pascal.no
Facebook: pascalkonditori
Dine arbeidsoppgaver:
Konditor: Kun fransk bakverk (utvalg av 16 typer småkaker, desserter, petit fours, mini-panacotta, utvalg av 14 typer makroner, etc.
**Sjokolademaker:**14 typer godteri, 10 typer trøfler, praliner, påskeegg, forskjellige sjokolader, etc.
**Tourier/Baker:**Croissanter, briocher, scones, kjeks, brownies, butterdeig, sandkaker, kakebunn, etc.
Vi tilbyr en spennende, men arbeidskrevende jobb hos Norges beste konditor, en jobb som vil gi deg en arbeidserfaring utenom det vanlige og med mulighet for, på sikt, å kunne lede et av arbeidsteamene.
Vi tilbyr fast kontrakt 5 dager/uke 8 timers arbeidsdag (presisering: sammenhengende dag). 2 fridager/uke (lørdag og søndag) eller (søndag mandag) -- 5 ukers årlig ferie -- Stengt 25. og 26. desember + alle helligdager.
Fremtidsmål: Opprettelse av et 1500 m2 laboratorium utenfor OSLO og opprettelse av flere butikker i og omkring Oslo, samt i de større byene de neste 5 årene.
Om bedriften
PASCAL DUPUY (born 1965 in France) came to Norway as a 21-year-old and started his pastry career at the SAS hotel in Bergen. In 1995, he opened his first patisserie in Oslo. Pascal garners international recognition for his products and is incorporated into the prestigious companie Relais Dessert International which gathers 80 of the best patisseries in the world. Today he has 6 patisseries in the capital of Oslo, 2 patisseries which just have opened in Trondheim and one Ice-kiosk that will open in May in Aker Brygge in Oslo. The company is in continuous development and aims to establish several stores in the outskirts of Oslo as well as in the largest Norwegian cities. A new production is planned to be realized in 2025.
Relaterte stillinger
LEDIGE STILLINGER I OSLO SOM KONDITOR, SJOKOLADEMAKER eller TOURIER (BAKER) for PASCAL KONDITORI, medlem av RELAIS DESSERT.
Pascal Avd Tollbugata
OSLO
Over en måned siden