Er du en lidenskapelig leder med forkjærlighet for sjømat?
Fiskeriet
, OSLO
15. januar 2025
Om stillingen
Som avdelingsleder for fisk på Fiskeriet bør du ha en genuin interesse for kundeservice, være dyktig til å håndtere utfordringer og ha en forkjærlighet for mat – spesielt sjømat. Det viktigste er at du er engasjert og setter pris på både kundekontakt og ledelse.
Hva vi ser etter
-
Har erfaring fra lignende stillinger, gjerne med bakgrunn fra sjømatbransjen. Er du kokk og brenner litt ekstra for sjømat, oppfordrer vi deg også til å søke.
-
Brenner for både produktkvalitet og et godt arbeidsmiljø.
-
Har noe kunnskap om filetering.
-
Liker å jobbe med kundeservice.
Arbeidsoppgaver
Ansvarsområder
Som avdelingsleder vil du ha hovedansvaret for å:
-
Drive og utvikle fiskedisken.
-
Sikre økonomisk drift med fokus på svinn, kalkyler og timebruk.
-
Kvalitetssikre Fiskeriets produkter.
-
Følge opp at IK-mat-rutinene overholdes.
-
Ansette, utvikle og følge opp dine medarbeidere.
-
Bidra til et godt og positivt arbeidsmiljø.
Arbeidsoppgaver
I det daglige vil du blant annet:
-
Jobbe kontinuerlig med kundeservice i teamet.
-
Filetere og forberede råvarer.
-
Utføre eller delegere rutiner knyttet til oppsett av fiskedisken.
-
Sørge for at IK-mat-prosedyrer gjennomføres eller delegeres korrekt.
-
Utarbeide timelister for medarbeidere.
-
Bestille varer og følge opp leveranser.
-
Utforme effektive rutiner for avdelingens drift.
-
Gi opplæring og informasjon til ansatte for å sikre god drift.
Som leder for fiskedisken vil du få en spennende og variert hverdag med ansvar for drift og utvikling av avdelingen. Du vil ha ansvaret for et team på 5-6 personer i både heltid- og deltidsstillinger. Arbeidstidene vil variere mellom to skift: 08:00-16:00 eller 11:00-19:00.
I din rolle vil du ikke bare lede, men også delta aktivt i den daglige driften. Du vil veilede teamet, bistå med kundeekspedering, sørge for at fiskedisken er velfylt, og selvfølgelig sikre at kvaliteten på produktene opprettholdes. Du vil på mange måter være ansiktet utad i fiskedisken, og en viktig oppgave blir å vise og lære hvordan vi best mulig veileder kunder og leverer ypperlig service
Vi tilbyr
- Et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø
- En dynamisk hverdag med utfordringer og glede
- Muligheter for personlig og faglig utvikling
- Konkurransedyktig lønn og gode betingelser
Om bedriften
I Kongens gamle venteværelse i Østbanehallen like ved Oslo S og Jernbanetorget, serverer vi deilige retter og et rikt utvalg av både lokalt brygget og utenlandsk øl.
- Shuffleboard
- Stort utvalg av drikke fra fjern og nær
- Uteservering med 200 sitteplasser og utsikt mot Operaen
- God plass til større grupper
- Gasspeiser og god stemning
- Stor bar, og bestilling og betaling skjer i baren
Tittel
Butikkavdelingssjef
Oppstart
Etter avtale
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Sjekk lønna di!
Om stillingen
Som avdelingsleder for fisk på Fiskeriet bør du ha en genuin interesse for kundeservice, være dyktig til å håndtere utfordringer og ha en forkjærlighet for mat – spesielt sjømat. Det viktigste er at du er engasjert og setter pris på både kundekontakt og ledelse.
Hva vi ser etter
-
Har erfaring fra lignende stillinger, gjerne med bakgrunn fra sjømatbransjen. Er du kokk og brenner litt ekstra for sjømat, oppfordrer vi deg også til å søke.
-
Brenner for både produktkvalitet og et godt arbeidsmiljø.
-
Har noe kunnskap om filetering.
-
Liker å jobbe med kundeservice.
Arbeidsoppgaver
Ansvarsområder
Som avdelingsleder vil du ha hovedansvaret for å:
-
Drive og utvikle fiskedisken.
-
Sikre økonomisk drift med fokus på svinn, kalkyler og timebruk.
-
Kvalitetssikre Fiskeriets produkter.
-
Følge opp at IK-mat-rutinene overholdes.
-
Ansette, utvikle og følge opp dine medarbeidere.
-
Bidra til et godt og positivt arbeidsmiljø.
Arbeidsoppgaver
I det daglige vil du blant annet:
-
Jobbe kontinuerlig med kundeservice i teamet.
-
Filetere og forberede råvarer.
-
Utføre eller delegere rutiner knyttet til oppsett av fiskedisken.
-
Sørge for at IK-mat-prosedyrer gjennomføres eller delegeres korrekt.
-
Utarbeide timelister for medarbeidere.
-
Bestille varer og følge opp leveranser.
-
Utforme effektive rutiner for avdelingens drift.
-
Gi opplæring og informasjon til ansatte for å sikre god drift.
Som leder for fiskedisken vil du få en spennende og variert hverdag med ansvar for drift og utvikling av avdelingen. Du vil ha ansvaret for et team på 5-6 personer i både heltid- og deltidsstillinger. Arbeidstidene vil variere mellom to skift: 08:00-16:00 eller 11:00-19:00.
I din rolle vil du ikke bare lede, men også delta aktivt i den daglige driften. Du vil veilede teamet, bistå med kundeekspedering, sørge for at fiskedisken er velfylt, og selvfølgelig sikre at kvaliteten på produktene opprettholdes. Du vil på mange måter være ansiktet utad i fiskedisken, og en viktig oppgave blir å vise og lære hvordan vi best mulig veileder kunder og leverer ypperlig service
Vi tilbyr
- Et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø
- En dynamisk hverdag med utfordringer og glede
- Muligheter for personlig og faglig utvikling
- Konkurransedyktig lønn og gode betingelser
Om bedriften
I Kongens gamle venteværelse i Østbanehallen like ved Oslo S og Jernbanetorget, serverer vi deilige retter og et rikt utvalg av både lokalt brygget og utenlandsk øl.
- Shuffleboard
- Stort utvalg av drikke fra fjern og nær
- Uteservering med 200 sitteplasser og utsikt mot Operaen
- God plass til større grupper
- Gasspeiser og god stemning
- Stor bar, og bestilling og betaling skjer i baren
Relaterte stillinger