Kokker og servitører
Kunstsilo
Sjølystveien 8, 4610 KRISTIANSAND
6. mars 2025
Om stillingen
Om stillingene
Kunstsilo søker sesongarbeidere fra tidlig juni til slutten av august 2025, med mulighet for forlengelse. Vi søker etter både heltids- og deltidsansatte, for arbeid både dag, kveld og helg.
Vi søker kokker
Vi ser etter kokker som har erfaring fra kjøkkenarbeid og som liker å jobbe i et spennende og til tider hektisk miljø. Du har gode samarbeidsevner og er en som verdsetter et godt arbeidsmiljø. Vi ser etter deg som kan ta initiativ og som ønsker å yte det lille ekstra. Du er ansvarsbevisst, pliktoppfyllende og jobber godt både alene og i team.
Ønskede kvalifikasjoner:
- Erfaring som kokk, gjerne med à la carte
- Kjennskap til matkvalitet og hygieneprosedyrer
- Evne til å jobbe effektivt i et hektisk miljø med høyt tempo
- Lagspiller med positiv holdning
Vi søker servitører
Vi ser etter deg som har en genuin interesse for mat og drikke. Du er imøtekommende og inkluderende, og bidrar til en hyggelig opplevelse for gjestene våre. Du jobber skiftordning etter etablerte vaktplaner, og trives i et hektisk miljø, og i team. Arbeidsoppgaver innebærer bordservering, samt servering i selskap og arrangement ved behov. Du forbereder før åpning, og stenger etter oppsatte rutiner. Vi søker deg som har god ordenssans, gode samarbeidsevner og som er serviceinnstilt og opptatt av å gi det lille ekstra.
Erfaring er ønskelig, men personlige egenskaper vil vektlegges. Full opplæring gis.
Ønskede kvalifikasjoner:
- Gjerne erfaring fra mat/serveringsbransjen, men ikke et krav
- Du må kunne kommunisere godt på ett av de skandinaviske språkene, og gjerne også engelsk og/eller andre språk
- Du må være serviceinnstilt og utadvendt, og kunne by på deg selv
- Du har god kunnskap om våre mat- og drikkekonsepter, og evner å formidle dette til våre gjester på en god måte
- Du må være fylt 20 år
- Du er pliktoppfyllende, ryddig og strukturert
Arbeidsoppgaver
Kokker:
- Tilberedning av mat i henhold til våre standarder
- Sikre kvalitet og presentasjon av retter
- Ta imot og sortere vareleveranser
- Arbeid i henhold til vaktliste (dag/kveld/helg)
- Opprettholde hygienestandarder og renhold på kjøkkenet
Servitører:
- Servering
- Gjesteservice og salg
- Kassebetjening
- Renholdsrutiner
- Rydding og klargjøring
- Sørge for en best mulig opplevelse for våre gjester
Vi tilbyr
- Lønn etter avtale
- Fleksibel arbeidstid
- Gode kolleger og et spennende, kreativt arbeidsmiljø
- Mulighet for videre utvikling i en organisasjon i rask vekst
Hos Kunstsilo legger vi stor vekt på mangfold og inkludering. Er du entusiastisk og ønsker å skape de aller beste opplevelsene, men ikke oppfyller alle kvalifikasjonskravene, oppfordrer vi deg til å søke likevel.
Dersom du har spørsmål til stillingene, så kan de rettes til: Kjøkkensjef Bartek Chatys (kokker) tlf: 998 81 123, Restaurantsjef Skender Qetkaj (servitører) tlf: 416 87 307.
Søknadsfrist: 23.03.2025
Om bedriften
Kunstsilo er en prisbelønt, tidligere kornsilo på Odderøya i Kristiansand som har blitt forvandlet til et av Nord-Europas mest nyskapende kraftsenter for kunst- og kulturopplevelser. Museet rommer Tangen-samlingen, verdens største samling av nordisk modernisme, samt tidligere Sørlandets Kunstmuseums faste samlinger.
I tillegg finnes internasjonal digital samtidskunst, temporære utstillinger, og et utvidet tilbud med foredrag, konserter, matopplevelser, workshops, selskapslokaler og arrangementer.
Mulighetene for utleie av lokaler, møtevirksomhet, selskap, guidede gruppeturer i bygget og utstillingene, samt mat og drikke spiller sentrale roller for mangfold og dynamikk i et bygg som Kunstsilo.
Kunstsilo vil være en attraktiv møteplass og ha bredde og variasjon i aktivitetene vi tilbyr. Det vil gi lokalbefolkningen og besøkende flere grunner til å besøke Kunstsilo.
Tittel
Kokker og servitører
Oppstart
Type engasjement
Sesong
Sektor
Offentlig
Omfang
Deltid
Antall stillinger
6
Sjekk lønna di!
Om stillingen
Om stillingene
Kunstsilo søker sesongarbeidere fra tidlig juni til slutten av august 2025, med mulighet for forlengelse. Vi søker etter både heltids- og deltidsansatte, for arbeid både dag, kveld og helg.
Vi søker kokker
Vi ser etter kokker som har erfaring fra kjøkkenarbeid og som liker å jobbe i et spennende og til tider hektisk miljø. Du har gode samarbeidsevner og er en som verdsetter et godt arbeidsmiljø. Vi ser etter deg som kan ta initiativ og som ønsker å yte det lille ekstra. Du er ansvarsbevisst, pliktoppfyllende og jobber godt både alene og i team.
Ønskede kvalifikasjoner:
- Erfaring som kokk, gjerne med à la carte
- Kjennskap til matkvalitet og hygieneprosedyrer
- Evne til å jobbe effektivt i et hektisk miljø med høyt tempo
- Lagspiller med positiv holdning
Vi søker servitører
Vi ser etter deg som har en genuin interesse for mat og drikke. Du er imøtekommende og inkluderende, og bidrar til en hyggelig opplevelse for gjestene våre. Du jobber skiftordning etter etablerte vaktplaner, og trives i et hektisk miljø, og i team. Arbeidsoppgaver innebærer bordservering, samt servering i selskap og arrangement ved behov. Du forbereder før åpning, og stenger etter oppsatte rutiner. Vi søker deg som har god ordenssans, gode samarbeidsevner og som er serviceinnstilt og opptatt av å gi det lille ekstra.
Erfaring er ønskelig, men personlige egenskaper vil vektlegges. Full opplæring gis.
Ønskede kvalifikasjoner:
- Gjerne erfaring fra mat/serveringsbransjen, men ikke et krav
- Du må kunne kommunisere godt på ett av de skandinaviske språkene, og gjerne også engelsk og/eller andre språk
- Du må være serviceinnstilt og utadvendt, og kunne by på deg selv
- Du har god kunnskap om våre mat- og drikkekonsepter, og evner å formidle dette til våre gjester på en god måte
- Du må være fylt 20 år
- Du er pliktoppfyllende, ryddig og strukturert
Arbeidsoppgaver
Kokker:
- Tilberedning av mat i henhold til våre standarder
- Sikre kvalitet og presentasjon av retter
- Ta imot og sortere vareleveranser
- Arbeid i henhold til vaktliste (dag/kveld/helg)
- Opprettholde hygienestandarder og renhold på kjøkkenet
Servitører:
- Servering
- Gjesteservice og salg
- Kassebetjening
- Renholdsrutiner
- Rydding og klargjøring
- Sørge for en best mulig opplevelse for våre gjester
Vi tilbyr
- Lønn etter avtale
- Fleksibel arbeidstid
- Gode kolleger og et spennende, kreativt arbeidsmiljø
- Mulighet for videre utvikling i en organisasjon i rask vekst
Hos Kunstsilo legger vi stor vekt på mangfold og inkludering. Er du entusiastisk og ønsker å skape de aller beste opplevelsene, men ikke oppfyller alle kvalifikasjonskravene, oppfordrer vi deg til å søke likevel.
Dersom du har spørsmål til stillingene, så kan de rettes til: Kjøkkensjef Bartek Chatys (kokker) tlf: 998 81 123, Restaurantsjef Skender Qetkaj (servitører) tlf: 416 87 307.
Søknadsfrist: 23.03.2025
Om bedriften
Kunstsilo er en prisbelønt, tidligere kornsilo på Odderøya i Kristiansand som har blitt forvandlet til et av Nord-Europas mest nyskapende kraftsenter for kunst- og kulturopplevelser. Museet rommer Tangen-samlingen, verdens største samling av nordisk modernisme, samt tidligere Sørlandets Kunstmuseums faste samlinger.
I tillegg finnes internasjonal digital samtidskunst, temporære utstillinger, og et utvidet tilbud med foredrag, konserter, matopplevelser, workshops, selskapslokaler og arrangementer.
Mulighetene for utleie av lokaler, møtevirksomhet, selskap, guidede gruppeturer i bygget og utstillingene, samt mat og drikke spiller sentrale roller for mangfold og dynamikk i et bygg som Kunstsilo.
Kunstsilo vil være en attraktiv møteplass og ha bredde og variasjon i aktivitetene vi tilbyr. Det vil gi lokalbefolkningen og besøkende flere grunner til å besøke Kunstsilo.
Relaterte stillinger