EXECUTIVE CHEF
Clarion Hotel Tyholmen
ARENDAL, 4801 ARENDAL
13. desember 2024
Om stillingen
Clarion Hotel er mer enn bare et hotell. Vi gjør mer ut av hver detalj, og skaper møteplasser som øker livskvaliteten til våre gjester og kollegaer. Sammen med oss, vil du alltid være der det skjer, midt i hjertet av byen eller på flyplassen. Og kjernen i alt; Våre engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, som sørger for at gjestene opplever noe mer enn bare en overnatting.
Ved å jobbe i Clarion Hotel kan vi garantere deg:
Våre mål er skyhøye, og du kommer til å møtes av et team fullt av talenter og personligheter som hver dag tar de ekstra stegene for å levere gjesteopplevelser utenom det vanlige. Vår ambisjon er å ha de mest engasjerte og kompetente medarbeiderne i bransjen. Er du en av dem?
Akkurat nå søker vi en driftig, faglig dyktig Executive Chef / Kjøkkensjef. En sterk leder med øye for kvalitet og opplevelser. Du vil inngå i hotellets ledergruppe, og rapporterer til F&B Manager. Vi ønsker at du er en person som drives av samarbeid og åpenhet, og at du tar fullt eierskap for gjestenes totale hotellopplevelse, og ikke bare ditt eget arbeidsområde, hver dag.
Vil du bli en del av vår fremtid i Clarion Hotel? Liker du å bli utfordret og å utfordre? Ja, da er du kanskje den vi søker.
Som Executive Chef / Kjøkkensjef er du ansvarlig for driften og kvaliteten på kjøkkenets produksjon, samt ansvarlig for avdelingens medarbeidere.
Stillingen innehar personalansvar for:
I stillingen inngår blant annet følgende arbeid- og ansvarsområder:
Rekrutteringen skjer løpende og stillingen kan besettes innen søknadsfristen går ut.
Om bedriften
Oppstart
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Deltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Clarion Hotel er mer enn bare et hotell. Vi gjør mer ut av hver detalj, og skaper møteplasser som øker livskvaliteten til våre gjester og kollegaer. Sammen med oss, vil du alltid være der det skjer, midt i hjertet av byen eller på flyplassen. Og kjernen i alt; Våre engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, som sørger for at gjestene opplever noe mer enn bare en overnatting.
Ved å jobbe i Clarion Hotel kan vi garantere deg:
Våre mål er skyhøye, og du kommer til å møtes av et team fullt av talenter og personligheter som hver dag tar de ekstra stegene for å levere gjesteopplevelser utenom det vanlige. Vår ambisjon er å ha de mest engasjerte og kompetente medarbeiderne i bransjen. Er du en av dem?
Akkurat nå søker vi en driftig, faglig dyktig Executive Chef / Kjøkkensjef. En sterk leder med øye for kvalitet og opplevelser. Du vil inngå i hotellets ledergruppe, og rapporterer til F&B Manager. Vi ønsker at du er en person som drives av samarbeid og åpenhet, og at du tar fullt eierskap for gjestenes totale hotellopplevelse, og ikke bare ditt eget arbeidsområde, hver dag.
Vil du bli en del av vår fremtid i Clarion Hotel? Liker du å bli utfordret og å utfordre? Ja, da er du kanskje den vi søker.
Som Executive Chef / Kjøkkensjef er du ansvarlig for driften og kvaliteten på kjøkkenets produksjon, samt ansvarlig for avdelingens medarbeidere.
Stillingen innehar personalansvar for:
I stillingen inngår blant annet følgende arbeid- og ansvarsområder:
Rekrutteringen skjer løpende og stillingen kan besettes innen søknadsfristen går ut.
Om bedriften
Relaterte stillinger
CH
EXECUTIVE CHEF
Clarion Hotel Tyholmen
ARENDAL
13. desember 2024