Vi søker kokker til DS Skibladner for 2025 sesongen
DS Skibladner
,
17. mars 2025
Om stillingen
Kunne du tenke deg å jobbe om bord på verdens eldste rutegående hjuldamper?
Vi søker kokker for sesongen 2025 fra mai til september.
Arbeidsoppgaver:
· Tilberedning av mat iht. krav og retningslinjer i selskapets IK-Mat
· Kontinuerlig fokus på renhold og hygiene i bysse, pantry og under tilberedning av mat, iht. gjeldende forskrifter
· Mannskapsforpleining
Vi søker deg som har kokkefaglig erfaring og som liker å jobbe i et hektisk miljø på en helt unik arbeidsplass. Nødvendig opplæring og påkrevd sikkerhetskurs vil bli gitt av Skibladner. Vår sesong er fra slutten av mai t.o.m 8. september. Fortløpende vurdering av aktuelle kandidater.
For alle stillingen kreves følgende sikkerhetskurs:
Passasjer- og krisehåndteringskurs (C&C) iht. STCW VII A-V/2
Helseerklæring for sjøfolk
Beherske skandinavisk språk flytende
Fylt 18 år innen tiltredelsesdato
Rederiet dekker passasjer- og krisehåndteringskurs og/eller helseerklæring ved behov.
Søknad sendes til restaurant@skibladner.no
Om bedriften
AS Oplandske Dampskibsselskap (ODS) ble opprettet gjennom en folkeaksjon i 1854 for å drive dampskipstrafikk på Norges største innsjø, Mjøsa. Rederiet AS ODS eier og driver fremdeles D/S Skibladner (bygget 1856), verdens eldste hjuldamper i rutegående trafikk. Skibladner er Norges første totalfredede fartøy og en av landets største turistattraksjoner. Årlig frakter vi ca. 20.000 passasjerer. Seilingssesongen strekker seg fra mai til september. Skipets hjemmehavn og rederiets kontor er på Gjøvik. Skipet er et levende teknisk kulturminne og unik i norgeshistorien innen samferdsel, teknologi, næringsliv og turisme. Se våre nettsider www.skibladner.no.
Tittel
Kokk
Oppstart
Etter avtale
Type engasjement
Sesong
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Kunne du tenke deg å jobbe om bord på verdens eldste rutegående hjuldamper?
Vi søker kokker for sesongen 2025 fra mai til september.
Arbeidsoppgaver:
· Tilberedning av mat iht. krav og retningslinjer i selskapets IK-Mat
· Kontinuerlig fokus på renhold og hygiene i bysse, pantry og under tilberedning av mat, iht. gjeldende forskrifter
· Mannskapsforpleining
Vi søker deg som har kokkefaglig erfaring og som liker å jobbe i et hektisk miljø på en helt unik arbeidsplass. Nødvendig opplæring og påkrevd sikkerhetskurs vil bli gitt av Skibladner. Vår sesong er fra slutten av mai t.o.m 8. september. Fortløpende vurdering av aktuelle kandidater.
For alle stillingen kreves følgende sikkerhetskurs:
Passasjer- og krisehåndteringskurs (C&C) iht. STCW VII A-V/2
Helseerklæring for sjøfolk
Beherske skandinavisk språk flytende
Fylt 18 år innen tiltredelsesdato
Rederiet dekker passasjer- og krisehåndteringskurs og/eller helseerklæring ved behov.
Søknad sendes til restaurant@skibladner.no
Om bedriften
AS Oplandske Dampskibsselskap (ODS) ble opprettet gjennom en folkeaksjon i 1854 for å drive dampskipstrafikk på Norges største innsjø, Mjøsa. Rederiet AS ODS eier og driver fremdeles D/S Skibladner (bygget 1856), verdens eldste hjuldamper i rutegående trafikk. Skibladner er Norges første totalfredede fartøy og en av landets største turistattraksjoner. Årlig frakter vi ca. 20.000 passasjerer. Seilingssesongen strekker seg fra mai til september. Skipets hjemmehavn og rederiets kontor er på Gjøvik. Skipet er et levende teknisk kulturminne og unik i norgeshistorien innen samferdsel, teknologi, næringsliv og turisme. Se våre nettsider www.skibladner.no.
Relaterte stillinger
Vi søker kokker til DS Skibladner for 2025 sesongen
DS Skibladner
17. mars 2025