Er du en visjonær leder med lidenskap for mat og drikke?
Clarion Hotel The Hub
OSLO, 0155 OSLO
17. februar 2025
Om stillingen
Midt i hjertet av Oslo troner Clarion Hotel The Hub, Norges og Oslos største og mest innholdsrike hotell. Med den beste beliggenheten midt i Oslo sentrum og som nærmeste nabo til Norges største knutepunkt, Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det perfekte utgangspunkt og hotell for Oslo-opplevelser. Clarion Hotel The Hub er et spektakulært hotell som gir deg spennende mat med lokal forankring, arenaer for å inspirere, utfordre, skape og dele. Med umiddelbar nærhet til byens beste barer, konserter og restauranter, gjør du mer enn å bare sove.
Bli Food & Beverage Manager på Norges største hotell
Da vår nåværende Food & Beverage (F&B) Manager går videre til nye utfordringer, søker vi nå en ny lederstjerne som vil gripe denne unike muligheten og være med på å skape uforglemmelige opplevelser hos oss. Er dette deg?
Hva innebærer rollen?
Som Food & Beverage Manager hos Clarion Hotel The Hub har du det overordnede ansvaret for alle våre mat- og drikkekonsepter samt kurs- og konferansedrift*. Dette innebærer:
Med bakgrunn i dette skal du skape unike opplevelser for våre gjester og holde Clarion Hotel The Hub relevant innen ulike møteopplevelser som inkluderer mat og drikke. Stillingen rapporterer til Assistant General Manager og er en del av strategisk ledergruppe på hotellet.
Hvem ser vi etter?
Å lede F&B-teamet på Norges største hotell krever en erfaren, engasjert og inspirerende leder. Med nesten 500 medarbeidere, hvorav halvparten jobber innen F&B, er det avgjørende at du har solid ledererfaring, kommersiell forståelse og evnen til å motivere, begeistre og skape engasjement.
Vi ser etter deg som:
Hvorfor skal du velge oss?
Dette er Nordens råeste F&B-stilling! Som vår nye Food & Beverage Manager får du en unik mulighet til å lede utviklingen av mat- og drikkekonsepter og kurs & konferanser på Norges mest innholdsrike hotell og møtearena. Vi gir deg friheten til å skape nye trender, utvikle spennende konsepter og utfordre bransjestandarder. Dette er stedet for deg som ønsker å sette ditt preg på en dynamisk og innovativ mat- og drikkesatsing i store volum. Hos Clarion Hotel The Hub står vi aldri stille – vi jobber kontinuerlig med å forbedre gjesteopplevelsen, skape innovative menyer og finne bærekraftige løsninger som både overrasker og begeistrer. Som vår F&B Manager vil du få en sentral rolle i å drive denne utviklingen fremover.
Clarion Hotel The Hub har et mangfoldig, inspirerende og nyskapende arbeidsmiljø med dedikerte mennesker hvor vi kontinuerlig jobber med utvikling på ulike områder innenfor ledelse, kommunikasjon og motivasjon. Du vil i denne rollen også få samarbeide med øvrig F&B ledelse i Clarion og i Strawberry sentralt. Som ansatt får du også ta del i våre Super Colleague fordeler med ekstra gode priser på hoteller, reiser og restauranter. Med 240 hoteller i porteføljen til Strawberry finnes det fantastiske utviklingsmuligheter for din reise videre.
Merk at vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!
Søknadsfrist: 05.03.2025
Tiltredelse: Etter avtale
Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til HR Manager (ingen søknader på e-post): an.nguyen@strawberry.no | Telefon: 41218855
*Nysgjerrig på våre Food & Beverage konsepter?
Restaurant Norda
Utsikt fra 13. etasje. Beliggenhet rett ved Oslo S og Jernbanetorget. Det blir vel ikke et bedre utgangspunkt for en herlig kveld ute på restaurant med venner, kjæreste eller kolleger? Det å spise på Norda Oslo skal være en opplevelse for sansene. Her får du råvarer fra det nordiske kjøkkenet kombinert med spennende smaker og krydder fra ulike verdensdeler, et vinutvalg fra øverste hylle og – selvfølgelig – den råeste utsikten Oslo har å by på!
Norda Cocktail Bar
Norda Cocktail Bar byr på sentral beliggenhet midt i hjertet av Oslo, unik stemning, eksklusive drinker og en lekker terrasse – alt ligger til rette for en super kveld med gode venner eller kolleger. Fra torsdag til lørdag sørger noen av Oslos beste DJs for en uforglemmelig atmosfære, med musikk som setter stemningen for en fantastisk kveld. Velkommen til 13. etasje – der enestående utsikt, førsteklasses service og gode vibes venter!
Hub Bar
Hub Bar er den urbane nabolagsrestauranten og baren som aldri står stille. En bar i hjertet av Oslo sentrum som utvikler seg i takt med døgnet. Dette er stedet for deg som ønsker å spise freshe matretter fra en “all day menu” på en pulserende restaurant; stedet for de uformelle jobbmøtene eller kaffe-date; eller et stopp før kveldens konsert. Ikke minst er det stedet for deg som ønsker å drikke spennende vin på glass, øl fra lokale mikrobryggerier, cocktails og mocktails til langt på kveld.
Meetings & Events/ Restaurant & Banquet
Clarion Hotel The Hub har 810 rom og kan dermed servere flere tusen mennesker til frokost i vår nydelige restaurant i 2. etasje. Hotellet har mulighet til å arrangere kongresser i en utstrekning som tidligere ikke har vært mulig i Oslo sentrum. Kongressalen er 900 kvadratmeter, og har kapasitet til 1110 mennesker. Med et tilhørende utstillings- og mingleområde vil det bli uante muligheter for konferanser og banketter. I tillegg har vi 28 møterom hvor det serveres både lunsj og pausemat.
Om bedriften
Oppstart
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Midt i hjertet av Oslo troner Clarion Hotel The Hub, Norges og Oslos største og mest innholdsrike hotell. Med den beste beliggenheten midt i Oslo sentrum og som nærmeste nabo til Norges største knutepunkt, Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det perfekte utgangspunkt og hotell for Oslo-opplevelser. Clarion Hotel The Hub er et spektakulært hotell som gir deg spennende mat med lokal forankring, arenaer for å inspirere, utfordre, skape og dele. Med umiddelbar nærhet til byens beste barer, konserter og restauranter, gjør du mer enn å bare sove.
Bli Food & Beverage Manager på Norges største hotell
Da vår nåværende Food & Beverage (F&B) Manager går videre til nye utfordringer, søker vi nå en ny lederstjerne som vil gripe denne unike muligheten og være med på å skape uforglemmelige opplevelser hos oss. Er dette deg?
Hva innebærer rollen?
Som Food & Beverage Manager hos Clarion Hotel The Hub har du det overordnede ansvaret for alle våre mat- og drikkekonsepter samt kurs- og konferansedrift*. Dette innebærer:
Med bakgrunn i dette skal du skape unike opplevelser for våre gjester og holde Clarion Hotel The Hub relevant innen ulike møteopplevelser som inkluderer mat og drikke. Stillingen rapporterer til Assistant General Manager og er en del av strategisk ledergruppe på hotellet.
Hvem ser vi etter?
Å lede F&B-teamet på Norges største hotell krever en erfaren, engasjert og inspirerende leder. Med nesten 500 medarbeidere, hvorav halvparten jobber innen F&B, er det avgjørende at du har solid ledererfaring, kommersiell forståelse og evnen til å motivere, begeistre og skape engasjement.
Vi ser etter deg som:
Hvorfor skal du velge oss?
Dette er Nordens råeste F&B-stilling! Som vår nye Food & Beverage Manager får du en unik mulighet til å lede utviklingen av mat- og drikkekonsepter og kurs & konferanser på Norges mest innholdsrike hotell og møtearena. Vi gir deg friheten til å skape nye trender, utvikle spennende konsepter og utfordre bransjestandarder. Dette er stedet for deg som ønsker å sette ditt preg på en dynamisk og innovativ mat- og drikkesatsing i store volum. Hos Clarion Hotel The Hub står vi aldri stille – vi jobber kontinuerlig med å forbedre gjesteopplevelsen, skape innovative menyer og finne bærekraftige løsninger som både overrasker og begeistrer. Som vår F&B Manager vil du få en sentral rolle i å drive denne utviklingen fremover.
Clarion Hotel The Hub har et mangfoldig, inspirerende og nyskapende arbeidsmiljø med dedikerte mennesker hvor vi kontinuerlig jobber med utvikling på ulike områder innenfor ledelse, kommunikasjon og motivasjon. Du vil i denne rollen også få samarbeide med øvrig F&B ledelse i Clarion og i Strawberry sentralt. Som ansatt får du også ta del i våre Super Colleague fordeler med ekstra gode priser på hoteller, reiser og restauranter. Med 240 hoteller i porteføljen til Strawberry finnes det fantastiske utviklingsmuligheter for din reise videre.
Merk at vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!
Søknadsfrist: 05.03.2025
Tiltredelse: Etter avtale
Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til HR Manager (ingen søknader på e-post): an.nguyen@strawberry.no | Telefon: 41218855
*Nysgjerrig på våre Food & Beverage konsepter?
Restaurant Norda
Utsikt fra 13. etasje. Beliggenhet rett ved Oslo S og Jernbanetorget. Det blir vel ikke et bedre utgangspunkt for en herlig kveld ute på restaurant med venner, kjæreste eller kolleger? Det å spise på Norda Oslo skal være en opplevelse for sansene. Her får du råvarer fra det nordiske kjøkkenet kombinert med spennende smaker og krydder fra ulike verdensdeler, et vinutvalg fra øverste hylle og – selvfølgelig – den råeste utsikten Oslo har å by på!
Norda Cocktail Bar
Norda Cocktail Bar byr på sentral beliggenhet midt i hjertet av Oslo, unik stemning, eksklusive drinker og en lekker terrasse – alt ligger til rette for en super kveld med gode venner eller kolleger. Fra torsdag til lørdag sørger noen av Oslos beste DJs for en uforglemmelig atmosfære, med musikk som setter stemningen for en fantastisk kveld. Velkommen til 13. etasje – der enestående utsikt, førsteklasses service og gode vibes venter!
Hub Bar
Hub Bar er den urbane nabolagsrestauranten og baren som aldri står stille. En bar i hjertet av Oslo sentrum som utvikler seg i takt med døgnet. Dette er stedet for deg som ønsker å spise freshe matretter fra en “all day menu” på en pulserende restaurant; stedet for de uformelle jobbmøtene eller kaffe-date; eller et stopp før kveldens konsert. Ikke minst er det stedet for deg som ønsker å drikke spennende vin på glass, øl fra lokale mikrobryggerier, cocktails og mocktails til langt på kveld.
Meetings & Events/ Restaurant & Banquet
Clarion Hotel The Hub har 810 rom og kan dermed servere flere tusen mennesker til frokost i vår nydelige restaurant i 2. etasje. Hotellet har mulighet til å arrangere kongresser i en utstrekning som tidligere ikke har vært mulig i Oslo sentrum. Kongressalen er 900 kvadratmeter, og har kapasitet til 1110 mennesker. Med et tilhørende utstillings- og mingleområde vil det bli uante muligheter for konferanser og banketter. I tillegg har vi 28 møterom hvor det serveres både lunsj og pausemat.
Om bedriften
Relaterte stillinger
CH
Er du en visjonær leder med lidenskap for mat og drikke?
Clarion Hotel The Hub
OSLO
17. februar 2025