Døgnvill Burger Oslo søker bartendere og servitører i deltidsstilling!
Døgnvill Burger Bjørvika
Operagata 6, Oslo, Norway, 0150 OSLO
24. februar 2025
Om stillingen
I våres restauranter på Døgnvill Tjuvholmen og Døgnvill Bjørvika ser vi etter deltidsansatte som ønsker å jobbe sommersesong fra April til September med mulighet for forlengelse.
Vi tror at du har erfaring fra bransjen, sannsynligvis fra en à la carte-restaurant med høyt tempo, men vi føler oss også trygge på at du velger å søke til tross for manglende erfaring, dersom du føler at jobben er perfekt for nettopp deg. Vi vet at du er energisk, rutinert, imøtekommende og omsorgsfull - og at du anser deg selv for å være et menneske som er god i møte med nettopp mennesker.
Vi tror at du er en lagspiller som trives i et ungt og dynamisk miljø med høyt tempo, men at du også er en selvstendig initiativtaker som jobber godt på egenhånd. Du er skandinavisk-og/eller engelsktalende, har fylt 18 år, er pålitelig og enig med oss i at veien til unike gjesteopplevelser automatisk kommer når vi sammen skaper en arbeidsplass som resten av teamet trives i.
Vi kan tilby utviklingsmuligheter for deg som ønsker en karriere innen restaurant, herunder også kursing, coaching og opplæring i nye roller. Vi skal være en trygg og pålitelig arbeidsplass hvor vi først og fremst tar vare på hverandre, og du skal føle deg trygg på at du har erfarne, seriøse og omsorgsfulle folk rundt deg. I Døgnvill ser vi på viktigheten av å bygge dyktige og pålitelige team, og derfor legger vi ekstra stor vekt på opplæring, mentorprogram og gode rutiner, slik at du skal føle deg ivaretatt og faglig forberedt i din nye og viktige rolle.
Om bedriften
Døgnvill Bjørvika åpnet dørene i 2018 og er den siste i rekken av dagens totalt fem Døgnvill-restauranter. Den er utvilsomt vår hittil største satsing med sine nesten 500 kvadratmeter, plassert rett ved Nye Deichmanske og Operaen. I tillegg til et storslagent uteområde for uteservering i både dag- og kveldssol og en egen mesanin for store selskap, har vi også en separat bar hvor aperitiffen smaker ekstra godt.
Selv om vi på papiret er en kjede i dag, vil vi hverken tenke eller oppføre oss som en. Vi er en gjeng joviale og trivelige folk med masse yrkesstolthet, som først og fremst er ute etter å skape unike opplevelser for gjestene våre. Det får vi til gjennom å være oss selv, drive bedriften på ærlig vis, velge topp kvalitet på alle råvarer og ikke minst: Ta vare på hverandre.
Hos oss er det bare mat og drikke av høyeste kvalitet som gjelder. Vi ser alltid på kvalitet foran pris, og det går sport i å lete etter originale, lokale og kule produkter som vi vet at vi både kan og vil gå gode for. Storfekjøttet vårt kommer fra Jæren og kvernes til perfeksjon av Albert Idsøe i Stavanger, iskremen lages på vår resept på en liten fabrikk i Gudbrandsdalen og potetene dyrkes og kuttes på millimetermål i Toten, for eksempel. Og det gjesten har i glasset er selvsagt like viktig: Alt fra tjukke, amerikansk-inspirerte milkshakes til spennende øl fra lokale bryggerier.
Tittel
Servitør (deltid/heltid)
Oppstart
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Deltid
Antall stillinger
4
Om stillingen
I våres restauranter på Døgnvill Tjuvholmen og Døgnvill Bjørvika ser vi etter deltidsansatte som ønsker å jobbe sommersesong fra April til September med mulighet for forlengelse.
Vi tror at du har erfaring fra bransjen, sannsynligvis fra en à la carte-restaurant med høyt tempo, men vi føler oss også trygge på at du velger å søke til tross for manglende erfaring, dersom du føler at jobben er perfekt for nettopp deg. Vi vet at du er energisk, rutinert, imøtekommende og omsorgsfull - og at du anser deg selv for å være et menneske som er god i møte med nettopp mennesker.
Vi tror at du er en lagspiller som trives i et ungt og dynamisk miljø med høyt tempo, men at du også er en selvstendig initiativtaker som jobber godt på egenhånd. Du er skandinavisk-og/eller engelsktalende, har fylt 18 år, er pålitelig og enig med oss i at veien til unike gjesteopplevelser automatisk kommer når vi sammen skaper en arbeidsplass som resten av teamet trives i.
Vi kan tilby utviklingsmuligheter for deg som ønsker en karriere innen restaurant, herunder også kursing, coaching og opplæring i nye roller. Vi skal være en trygg og pålitelig arbeidsplass hvor vi først og fremst tar vare på hverandre, og du skal føle deg trygg på at du har erfarne, seriøse og omsorgsfulle folk rundt deg. I Døgnvill ser vi på viktigheten av å bygge dyktige og pålitelige team, og derfor legger vi ekstra stor vekt på opplæring, mentorprogram og gode rutiner, slik at du skal føle deg ivaretatt og faglig forberedt i din nye og viktige rolle.
Om bedriften
Døgnvill Bjørvika åpnet dørene i 2018 og er den siste i rekken av dagens totalt fem Døgnvill-restauranter. Den er utvilsomt vår hittil største satsing med sine nesten 500 kvadratmeter, plassert rett ved Nye Deichmanske og Operaen. I tillegg til et storslagent uteområde for uteservering i både dag- og kveldssol og en egen mesanin for store selskap, har vi også en separat bar hvor aperitiffen smaker ekstra godt.
Selv om vi på papiret er en kjede i dag, vil vi hverken tenke eller oppføre oss som en. Vi er en gjeng joviale og trivelige folk med masse yrkesstolthet, som først og fremst er ute etter å skape unike opplevelser for gjestene våre. Det får vi til gjennom å være oss selv, drive bedriften på ærlig vis, velge topp kvalitet på alle råvarer og ikke minst: Ta vare på hverandre.
Hos oss er det bare mat og drikke av høyeste kvalitet som gjelder. Vi ser alltid på kvalitet foran pris, og det går sport i å lete etter originale, lokale og kule produkter som vi vet at vi både kan og vil gå gode for. Storfekjøttet vårt kommer fra Jæren og kvernes til perfeksjon av Albert Idsøe i Stavanger, iskremen lages på vår resept på en liten fabrikk i Gudbrandsdalen og potetene dyrkes og kuttes på millimetermål i Toten, for eksempel. Og det gjesten har i glasset er selvsagt like viktig: Alt fra tjukke, amerikansk-inspirerte milkshakes til spennende øl fra lokale bryggerier.
Relaterte stillinger
DB
Døgnvill Burger Oslo søker bartendere og servitører i deltidsstilling!
Døgnvill Burger Bjørvika
OSLO
24. februar 2025